23 23 75 80 runtime@runtime.no

Abonner på en IT-avdeling

Få kontinuerlig drift og vedlikehold av deres IT systemer ved å abonnere på Runtime som deres IT-avdeling.
Ha en problemfri IT-hverdag til en fast pris per måned.

Pris fra 990/måneden

Dersom du er en SMB-bedrift som drifter egne servere i dag, burde du vurdere å outsource IT-driften til Runtime. Ved å abonnere på en IT-avdeling kan du redusere både den forretningsmessige og juridiske risikoen. Runtime sørger for at dataene dine er sikre, og følger det opp med backup og sikkerhetsrutiner for å redusere risikoen.

Sikkerhet

Med en drastisk økning av ransomware- og phishing angrep mot SMB-markedet har sikkerhet aldri vært viktigere. Runtime har både kompetansen og ressursene til å kunne sikre dataene dine mot eksterne trusler.

Pålitelige

Dersom du møter på utfordringer i hverdagen som feilmeldinger, maskinvarefeil eller i Office 365, så er Runtime alltid tilgjengelige for å løse problemet.

Alltid oppdatert

Ettersom teknologien utvikler seg i rekordfart er det viktig som bedrift å konstant være oppdatert på utvikling og trender. Med Runtime som din IT-avdeling har du en Partner som konstant holder dere oppdatert på nye trender og løsninger for å effektivisere bedriften.

Når man abonnerer på Runtime som IT-avdeling kan man endelig bli kvitt serverne sine, og hos Runtime får man til og med vrakpant på de gamle serverne. For en fast pris per måned får man forutsigbare kostnader, redusert risiko og en pålitelig IT-partner.

Ta kontakt for mer informasjon!

Telefonnummer

+47 23 23 75 80

E-post

runtime@runtime.no

Facebook

LinkedIn

Kontakt

Tullins gate 2, 0166 Oslo
Postboks 6672, St.Olavs Plass
​0129 Oslo

Telefon: 23 23 75 80
E-post: runtime@runtime.no

© 2019 Runtime AS.
Alle rettigheter reservert

Last ned PDF

Takk, her er din PDF