30. oktober 2019

Frigjør arbeidet ditt med elektronisk signering av dokumenter

Bedrifter som jobber med kontrakter og forvalting av dokumenter, kan fort oppleve at en signeringsprosess kan ta fryktelig lang tid.

 

Dersom det er flere parter som skal signere et dokument, kan det ta lang tid å få en avtale på plass. Men DocuSign har endret alt dette, ved å digitalisere dine dokumentprosesser. Med elektronisk signering blir det både enklere og mer effektivt å signere dokumenter.

Effektiviser alle dine kontrakter og avtaler

DocuSign er en skybasert eSignatur programvare som gjør det enkelt å signere, sende og forvalte dokumenter. Tjenesten erstatter flere ledd i en typisk signeringsprosess som printing og scanning, slik at tiden til de ansatte frigjøres til å gjøre annet produktivt arbeid. DocuSign er skybasert, som gjør at du kan bruke den til enhver tid, hvor som helst og på alle enheter. Den fungerer med andre apper, den er integrert med både Microsoft, Google og Apple. Bli kvitt dine manuelle prosesser i dag ved å automatisere dokumentflyten.

Løsningen er enkel å ta i bruk

DocuSign er veldig enkel å ta i bruk. Når du logger deg inn i dashboardet finner du profilen din med et ID-kort som representerer signaturen din. Du kan sende dokumenter for signering ved å enten laste opp en fil, bruke en mal, eller hente det ut fra skyen. 

  1. Legg til mottakere som skal signere dokumentet og rollen deres. 
  2. Velg om mottakerne kun skal se dokumentet, motta en kopi eller faktisk signere. 
  3. Velg om alle mottakerne skal motta dokumentet samtidig eller i en bestemt rekkefølge etter hver signatur. 
  4. Legg inn stedene mottakerne skal signere og send.

Mottakerne vil få beskjed om at dokumentet er klart for signering og kan enkelt signere med et tasteklikk.

Det krever kun at en part har DocuSign

En av fordelene med DocuSign er at det trengs kun at avsender har en DocuSign lisens for at alle parter inkludert skal kunne signere. Så det er ikke som f.eks. Vipps, hvor både avsender og mottaker må ha Vipps for at man skal kunne sende penger.

DocuSign koster 335 kr per bruker per måned, men denne tjenesten har bindingstid på 1 år, og man må kjøpe minimum 2 lisenser. Du kan bestille tjenesten selv i Runtime Marketplace. Ta kontakt med oss for å få egen bruker i Markedsplassen. 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Schweigaards gate 10
0185, Oslo
Telefon: 23 23 75 80
© 2020 Runtime AS.
Alle rettigheter reservert
Rintime Oslo
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram