Vi tar nett-skurkene på alvor!

Få en gratis sikkerhetssjekk

Trusselbildet blir stadig mer komplekst. Nett-skurkene blir stadig smartere. Tall fra Nasjonal sikkerhetsmyndighet viser at antall hackerangrep har økt med hele 20 prosent det siste året, og norske bedrifter og virksomheter er i større grad utsatt for angrep.

Uavhengig av hvor stor eller liten virksomheten din er har man fortsatt det samme behovet når det gjelder egen data. Du må ta dine data på alvor, og sikre de så godt som mulig. Sikkerhetsbrudd kan være skjebnesvangert, både i form av økonomisk tap men ikke minst tillit. Med nye lover og regler, som blant annet GDPR, er IT-sikkerhet og rutiner blitt en vesentlig del av en virksomhets hverdag. Har du i tillegg satt opp løsningen din på egenhånd, er det enda viktigere at en ekstern aktør kan godkjenne at alt er satt opp som det skal.

Dersom din bedrift bruker produkter eller tjenester fra Microsoft, anbefaler vi deg å gjennomføre en sikkerhetssjekk. Her ser vi etter sårbarheter og foreslår konkrete tiltak basert på det vi finner.

Hvordan fungerer sikkerhetssjekken?

l

1. Kartlegging

Vi går igjennom de produktene og tjenestene dere har, og planlegger sikkerhetstesten ut i fra dette.

2. Utførelse av sikkerhetstest

Under sikkerhetstesten ser vi etter sårbarheter i nettverk og brannmur.

Vi utfører intrusion tester, og vi ser på kryptering av enheter, multifaktorautentisering, rettighetsadministrasjon, e-postoppsett og øvrige sårbarheter.

Vi ser også på rutiner rundt backup, restore og disaster recovery.

3. Analyse

Vi analyserer resultater og utarbeider en rapport

f

4. Forslag

Vi gir forslag til hvordan øke sikkerheten og redusere risiko.

Vil du ha en gratis sikkerhetssjekk?

Din bedrift er kvalifisert for en gratis sikkerhetssjekk dersom dere er flere 4 ansatte og har Microsoft produkter, enten i skyen eller på egen server. Dersom dere har lokal server må dere holde til i eller i nærheten av Oslo.

Kontakt

Schweigaards gate 10
0185, Oslo 

Telefon: 23 23 75 80
E-post: runtime@runtime.no

© 2019 Runtime AS.
Alle rettigheter reservert

Last ned PDF

Takk, her er din PDF