Office 365

Arbeid hvor som helst, når som helst og på hvilken som helst enhet. La oss ta din bedrift til Office 365

Office 365 er det viktigste en bedrift trenger for å jobbe effektivt og samhandle godt internt i organisasjonen. Du betaler en fast pris per bruker per måned. Lisensen er uten bindingstid og inneholder det du trenger for kommunikasjon, lagring, møter og samarbeid.

Verktøyene du trenger for å være effektiv

Office 365 er det viktigste en bedrift trenger for å jobbe effektivt og samhandle godt internt i organisasjonen. Du betaler en fast pris per bruker per måned. Lisensen er uten bindingstid og inneholder det du trenger for kommunikasjon, lagring, møter og samarbeid.

Alle enheter

Med Office 365 vil arbeidet ditt være tilgjengelig på alle enhetene dine. Enkelt for å ha kontroll på dokumenter, kalender og samhandling med kollegaer.

Skybasert løsning med sikkerhet i fokus

Med Office 365 er dataen lagret trygt i skyen, samtidig som du er beskyttet mot eksterne trusler. Ønsker du å ta sikkerheten til nye høyder, anbefaler vi å utvide løsningen din med Microsoft 365.

Fri support og forutsigbarhet

Kjøper du Office 365 fra Runtime får du fri support og rådgivning. Du betaler en fast pris per måned, uten bindingstid, som gir deg en mer forutsigbar IT-hverdag.

​EXCHANGE ONLINE

kr 32,50/mnd
​per bruker

 

Sikker og pålitelig e-post i bedriftsklasse med postboks på 50GB per bruker

Office-programmer

Ikke inkludert

Tjenester

OFFICE 365 BUSINESS ESSENTIALS

kr 40,60/mnd
​per bruker

 

Passer best for bedrifter som trenger profesjonell e-post og andre bedriftstjenester. Office-programmer er ikke inkludert.

Office-programmer

Ikke inkludert

Tjenester

​OFFICE 365 BUSINESS PREMIUM

kr 101,40/mnd
​per bruker

 

 Passer best for bedrifter som trenger profesjonell e-post, Office-programmer og andre bedriftstjenester. 

Office-programmer

Inkludert

 

 

 

 

Tjenester

​OFFICE 365 ENTERPRISE E3

kr 187,50/mnd
​per bruker

 

Alle funksjonene i ProPlus og E1, pluss integrert verktøy for overholdelse av forskrifter og standarder, beskyttelse av informasjon og telefonsvarer.

Office-programmer inkludert

Inkludert

Tjenester
N

Lagringsplass for arkivpostboks i e-post

N

Ubegrenset lagringsplass i OneDrive

N

Rettslig sperre i eDiscovery

N

Eksports og saksstyring i eDiscovery

N

Administrere rettigheter, hindre tap av data og kryptering

N

Skybasert støtte for talemeldinger

OFTE STILTE SPØRSMÅL

Hvordan finner jeg ut av hvilken lisens som passer meg?

Bedrifter og ansatte har forskjellige behov, og med alle forskjellige typer lisenser som finnes kan det noen ganger være vanskelig å vite selv hva man skal velge. Tar du kontakt med oss kan vi være en rådgivende part så ender opp med den løsningen som passer dine behov. 

Er det noen etableringskostnader?

Det er fri etablering og ingen oppstartskostnader ved bestilling av Office365. Bestiller du Office365 gjennom oss hjelper vi deg med å komme i gang med valgt løsning, enkelt og effektivt.

Finnes det veiledninger om hvordan du bruker Office-apper og tjenester?

Det finnes masse informasjon og veiledninger om hvordan du kan bruke Office sine apper og tjenester på nettet. Når du bestiller gjennom oss vil du få råd og hjelp med det du eventuelt lurer på, slik at du får utnyttet alle mulighetene som finnes i Office365. 

Hvordan utføres migreringen til Office 365?

Vi sørger for en smertefri overgang og migrering. Du kan enten velge å utføre migrering selv kostnadsfritt, eller ved at vi gjør det for et lite vederlag. Det viktigste er at du velger det som er mest effektivt for din hverdag, men vi vil uansett hjelpe deg med å kunne forstå hva som er best løsning. 

 

Er dataene mine trygge?

Microsoft tar sikkerhet og samsvar til et nytt nivå med Office365. Du får mer kontroll over datasikkerhet og samsvar med innebygd personvern, gjennomsiktighet og mer presise brukerkontroller. Vi anbefaler å utvide med Microsoft365 for å virkelig ta datasikkerhet på alvor. 

Kjøpe Office 365 fra Runtime eller hos Microsoft?

Det er viktig å vite at du som kunde kan bestille Office365 direkte fra Microsoft sine nettsider, eller så kan du bestille gjennom oss. Forskjellen er at du vil få med en personlig service fra oss, som gjør at du unngår å ende opp med feil løsning.

Ta kontakt med oss, så hjelper vi deg i gang med Office 365

Kontakt

Schweigaards gate 10
0185, Oslo 

Telefon: 23 23 75 80
E-post: runtime@runtime.no

© 2019 Runtime AS.
Alle rettigheter reservert

Last ned PDF

Takk, her er din PDF