Rintime Oslo
Store og erfarne nok til å ha leveransekapasitet.
Små nok til å bry oss om hver eneste kunde.
Runtime Historie

Historie og visjon

Runtime ble etablert i 1989 med en visjon om å være den beste IT-partneren for SMB-bedrifter i Oslo. Vi er glade for at vi har den samme visjonen i dag som vi hadde for 30 år siden. I en verden der ting endres i rekordfart, er det betryggende å kunne ha en IT-partner som skreddersyr løsninger etter hvem dere er og hva dere har behov for. På den måten er vi stolte av å kunne være store og erfarne nok til å ha leveransekapasitet, samtidig små nok til å bry oss om hver eneste kunde.

Hva vi gjør

Vi hjelper kundene våres med å redusere risiko, fremme vekst og utvikling, gi forutsigbare kostnader og en problemfri IT-hverdag. Vi er stolte samarbeidspartnere med blant annet Microsoft, HP, Broadnet, Adobe og Panda, som gir oss det brede spekteret av produkter og tjenester som vi kan tilby våre kunder.
Cyber Security 1
Personlig service med faste konsulenter
For å tilby løsningen som passer deres behov får dere tilgang på en fast konsulent. Dette gjør at rådgivning og eventuell hjelp vil gå så effektivt som mulig. Gjennom Helpdesk, vår supportportal eller telefon er vi alltid tilgjengelig for å hjelpe deg.
En kompetent totalleverandør
Runtime har siden 1989 vært en totalleverandør til våre kunder, gjennom et spekter av IT-tjenester. Vi har med andre ord lang fartstid i bransjen som sikrer oss å dekke de fleste behov. Vi har selvfølgelig ikke svaret på alt, men det er stor sannsynlighet for at vi vet hva som kan passe for deg, din bedrift og dine ansatte.
Sikkerhet og forutsigbarhet
På samme måte som teknologi endres og utvikles, gjøres det samme med sikkerhet og rutiner. Trusselbildet har aldri vært større, derfor følger vi alltid kjente bransjestandarder. Vi jobber hele tiden med å være oppdatert på det nyeste innenfor sikkerhet og reglement.

Noen av våre kunder

Det norske teater
Vi er godt fornøyde med Runtime som leverandør fordi de er har bred faglig kompetanse, gir personlig service og er raske på support.
LISBETH AASLAND
Driftssjef
OPT
Vi har vært kunde i 17 år. Vi sonderte markedet for noen år siden, men kom frem til at vi fremdeles synes Runtime var best på pris, løsningsforslag og trygghet. De har også en nærhet til kunde som føles trygg, og vi vet de alltid stiller opp dersom noe uforutsett skjer.
ANNE KIRSTI MELHUS
Administrerende direktør
Cartias
Vi har vært kunde av Runtime gjennom hele IT alderen og alltid vært fornøyd.
DAG ALBERT BÅRNES
Administrasjons- og økonomileder

Fredrik L. Homb

Daglig leder
99 59 57 32
fredrik.homb@runtime.no

Espen Kinn

Supportkonsulent
92 25 55 60
espen.kinn@runtime.no

Daniel Hillervik

Senior Systemkonsulent
97 70 23 24
daniel.hillervik@runtime.no

Steffen Isaksen

Systemkonsulent
92 28 41 66
steffen.isaksen@runtime.no

Egil Karlsen

Senior Systemkonsulent
99 64 48 48
egil.karlsen@runtime.no

Shehzad Jamil

Salg- og markedsansvarlig
92 62 77 27
jamil@runtime.no
Schweigaards gate 10
0185, Oslo
Telefon: 23 23 75 80
© 2020 Runtime AS.
Alle rettigheter reservert
Rintime Oslo
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram