Om oss

Lokal og personlig IT-drift i Oslo siden 1989

Runtime AS er et IT-selskap som siden 1989 har levert produkter og tjenester til bedrifter i Oslo-området. Service, kompetanse og et bredt tjeneste- og produktspekter er vårt største fortrinn.

Om Runtime AS
Fredrik L. Homb

Fredrik L. Homb

Daglig leder

Espen Kinn

Espen Kinn

Supportkonsulent

Steffen Isaksen

Steffen Isaksen

Systemkonsulent

Daniel Hillervik

Daniel Hillervik

Senior Systemkonsulent

Egil Karlsen

Egil Karlsen

Senior Systemkonsulent

Eirik Weddegjerde

Eirik Weddegjerde

Supportkonsulent

Vi tilbyr:

En kompetent totalleverandør. Runtime’s konsulenter har lang fartstid i bransjen, og med et komplett tjeneste- og produktspekter dekker vi de fleste behov.

Forutsigbare månedlige kostnader ved normal drift av server og klienter.

Lokalt oppmøte etter avtale. Vi er lokalisert i Oslo sentrum, og har kort reisevei om behovet oppstår.

Personlig service med faste konsulenter. Dere får tilgang til en fast konsulent, som kjenner løsningen hos dere, slik at hjelpen blir effektiv. Kontakt oppnås via vår Helpdesk, enten via vårt web- og e-post baserte ticketing- og supportsystem, eller per telefon.

Rask support. Dere er sikret bistand etter gjeldene tider definert i avtalen. Vi kan også fjernstyre enheter, slik at responstiden blir lavest mulig, og man unngår unødvendig reisetid.

Sikkerhet og rutiner. Runtime følger kjente bransjestandarder.

Runtime tilbyr

Historie

For å finne starten på det hele må vi tilbake til 1970. Asbjørn Bilden begynte å hjelpe reklamebyrået Bates med IT-løsninger. Etter hvert fikk han innført en onlineløsning for reklamebransjen. Og da de kreative menneskene fikk kreative Amiga maskiner fikk de virkelig øynene opp for data.

Runtime ble stiftet 30. august 1989. Og de fortsatte å ha Bates som kunde, men så etter hvert at de også trengte flere kunder. I 1990/91 var Runtime med i etableringen av IP nett i konkurranse med Telenor. Bates ansatte etter hvert egne IT-ressurser, og siden 1999 har ikke Runtime arbeidet med Bates. Men da hadde vi heldigvis nok av andre kunder. Vi har utvidet kompetanseområdene våre, og etter hvert blitt en mer helhetlig IT-leverandør som leverer både software, hardware og konsulenttjenester. Mange av kundene har imidlertid fulgt oss gjennom 15, 20 og noen nesten 30 år.

Runtime Historie

Asbjørn Bilden foran Skandinavias første online stormaskin

Runtime Historie

Førstesiden i Aftenposten 07.11.90