Office 365

Arbeid hvor som helst, når som helst og på hvilken som helst enhet. La oss ta din bedrift til Office 365
Office 365
Office 365-001
Office 365 er det viktigste en bedrift trenger for å jobbe effektivt og samhandle godt internt i organisasjonen. Du betaler en fast pris per bruker per måned. Lisensen er uten bindingstid og inneholder det du trenger for kommunikasjon, lagring, møter og samarbeid.

Verktøyene du trenger for å være effektiv

Office 365 er det viktigste en bedrift trenger for å jobbe effektivt og samhandle godt internt i organisasjonen. Du betaler en fast pris per bruker per måned. Lisensen er uten bindingstid og inneholder det du trenger for kommunikasjon, lagring, møter og samarbeid.
Alle enheter
Alle enheter
Med Office 365 vil arbeidet ditt være tilgjengelig på alle enhetene dine. Enkelt for å ha kontroll på dokumenter, kalender og samhandling med kollegaer.
Skylosning
Skybasert løsning med sikkerhet i fokus
Med Office 365 er dataen lagret trygt i skyen, samtidig som du er beskyttet mot eksterne trusler. Ønsker du å ta sikkerheten til nye høyder, anbefaler vi å utvide løsningen din med Microsoft 365.
Support
Fri support og forutsigbarhet
Kjøper du Office 365 fra Runtime får du fri support og rådgivning. Du betaler en fast pris per måned, uten bindingstid, som gir deg en mer forutsigbar IT-hverdag.

​EXCHANGE ONLINE

kr

32,50
/mnd per bruker
Sikker og pålitelig e-post i bedriftsklasse med postboks på 50GB per bruker
Office-programmer
Ikke inkludert
Tjenester
ExchangeBestill nå

MICROSoFT 365 BUSINESS BASIC

kr

40,60
/mnd per bruker
Passer best for bedrifter som trenger profesjonell e-post og andre bedriftstjenester. Office-programmer er ikke inkludert.
Office-programmer
Ikke inkludert
Tjenester
BusinessBestill nå

​MICROSoFT 365 BUSINESS STANDARD

kr

101,40
/mnd per bruker
Passer best for bedrifter som trenger profesjonell e-post, Office-programmer og andre bedriftstjenester.
Office-programmer
Inkludert
Tjenester
BusinessBestill nå

​OFFICE 365 ENTERPRISE E3

kr

187,50
/mnd per bruker
Alle funksjonene i ProPlus og E1, pluss integrert verktøy for overholdelse av forskrifter og standarder, beskyttelse av informasjon og telefonsvarer.
Office-programmer inkludert
Inkludert
Tjenester
Exchange
Lagringsplass for arkivpostboks i e-post
Ubegrenset lagringsplass i OneDrive
Rettslig sperre i eDiscovery
Eksports og saksstyring i eDiscovery
Administrere rettigheter, hindre tap av data og kryptering
Skybasert støtte for talemeldinger
Bestill nå

OFTE STILTE SPØRSMÅL

Hvordan finner jeg ut av hvilken lisens som passer meg?

Bedrifter og ansatte har forskjellige behov, og med alle forskjellige typer lisenser som finnes kan det noen ganger være vanskelig å vite selv hva man skal velge. Tar du kontakt med oss kan vi være en rådgivende part så ender opp med den løsningen som passer dine behov.

Er det noen etableringskostnader?

Det er fri etablering og ingen oppstartskostnader ved bestilling av Office365. Bestiller du Office365 gjennom oss hjelper vi deg med å komme i gang med valgt løsning, enkelt og effektivt.

Finnes det veiledninger om hvordan du bruker Office-apper og tjenester?

Det finnes masse informasjon og veiledninger om hvordan du kan bruke Office sine apper og tjenester på nettet. Når du bestiller gjennom oss vil du få råd og hjelp med det du eventuelt lurer på, slik at du får utnyttet alle mulighetene som finnes i Office365.

Hvordan utføres migreringen til Office 365?

Vi sørger for en smertefri overgang og migrering. Du kan enten velge å utføre migrering selv kostnadsfritt, eller ved at vi gjør det for et lite vederlag. Det viktigste er at du velger det som er mest effektivt for din hverdag, men vi vil uansett hjelpe deg med å kunne forstå hva som er best løsning.

Er dataene mine trygge?

Microsoft tar sikkerhet og samsvar til et nytt nivå med Office365. Du får mer kontroll over datasikkerhet og samsvar med innebygd personvern, gjennomsiktighet og mer presise brukerkontroller. Vi anbefaler å utvide med Microsoft365 for å virkelig ta datasikkerhet på alvor.

Kjøpe Office 365 fra Runtime eller hos Microsoft?

Det er viktig å vite at du som kunde kan bestille Office365 direkte fra Microsoft sine nettsider, eller så kan du bestille gjennom oss. Forskjellen er at du vil få med en personlig service fra oss, som gjør at du unngår å ende opp med feil løsning.

Ta kontakt med oss, så hjelper vi deg i gang med Office 365

Schweigaards gate 10
0185, Oslo
Telefon: 23 23 75 80
© 2020 Runtime AS.
Alle rettigheter reservert
Rintime Oslo
cross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram