RUNTIME BUSINESS

Med Runtime Business kan du plukke og mikse skytjenester for å skreddersy din egen pakke. Velg Microsoft lisensen som passer best til din bedrift. Legg til support, backup og andre tjenester og se alle kostnadene i priskalkulatoren under.

Bestill Runtime Business nå og få med sentralstyrte e-post signaturer helt gratis!

Vi ordner alt

Vi ordner alt med flytting fra din gamle forhandler

Fast pris

Du får utvalgte tjenester til en fast pris per bruker per måned

Ingen bindingstid

Du kan når som helst si opp med en måneds varsel
  • Trinn 1
  • Trinn 2
  • Trinn 3
  • Trinn 4
  • Trinn 5
  • Trinn 6

Hvilken Microsoft lisens ønsker du?

Office 365 Premium

Office 365 er produktivitetsverktøy fra øverste hylle, uansett om du arbeider på kontoret eller er på farten. Inneholder alle de kjente verktøyene fra Microsoft.

101.43 kr/mnd

Microsoft 365 Business

Microsoft 365 er en integrert løsning som forenkler IT og øker datasikkerheten. Det inkluderer automatisk og universell aktivering av policyer, som vil redusere risikoen for databrudd. Alle ansattes enheter blir oppdatert med siste versjonene av Windows 10 og Office 365.

162.30 kr/mnd

Estimert totalpris i Kr/mnd

Ønsker du supportavtale?

All-inklusiv support

Med All-inklusiv support trenger du aldri bekymre deg for IT utfordringer.

290 kr/mnd

Ingen support avtale

Dersom du ikke har behov for en supportavtale, kan du ringe oss ved behov for en fast timespris på 1.085 kr.

0 kr/mnd

Estimert totalpris i Kr/mnd

Hva slags backupavtale ønsker du?

Backup handler ikke om å ha duplikater av dataen din, men å sørge for at forretningen din alltid er operasjonell. Backup er utrolig viktig å ha når krisesituasjonen slår til.

Full backup av Office 365 (Exchange, OneDrive, SharePoint og Teams) (+40 kr/mnd)
Ubegrenset backup Exchange Online (+23 kr/mnd)
Ubegrenset backup av PC/laptop (+85 kr/mnd)
*Dersom du takker nei til backup av Office/Microsoft 365 ber vi deg signere kontrakten vedlagt om at Runtime AS ikke er ansvarlige ved mulig datatap. (+0 kr/mnd)
Estimert totalpris i Kr/mnd

Ønsker du sentralstyrt e-post signaturer?

E-post signaturer kan være et ekstremt verdifullt verktøy, som er veldig enkelt å implementere. Å ha en e-post signatur er som å gi en person et visittkort hver gang du sender en e-post. Du kan nå ta kontroll over din bedrifts merkevare med e-post signaturer.

La hele bedriften få matchende signaturer, samtidig som du kan utnytte muligheten til å legge til salgsbudskap. Du kan legge til kampanje-bannere under e-post signaturen, slik at hver sendte epost blir et markedsinitiativ. (Gratis)
Gi hele bedriften få matchende signaturer, samtidig som du kan utnytte muligheten til å legge til salgsbudskap. Du kan legge til kampanje-bannere under e-post signaturen, slik at hver sendte epost blir et markedsinitiativ (+10 kr/mnd)
Estimert totalpris i Kr/mnd

Ønsker du noen andre produktivitetsverktøy?

Velg produktivitets- og markedsføringsverktøyene du trenger i arbeidshverdagen.

Med Docusign sin e-Signatur programvare kan du enkelt signere, sende og forvalte dokumenter til enhver tid, hvor som helst på alle enheter. Du kan laste ned appen til din smarttelefon eller nettbrett hvor du kan se, signere og administrere dokumenter. (+335 kr/mnd)
Printix er en serverfri printertjeneste som gjør det mulig å installere, bruke og opprettholde et cloud-styrt printermiljø. Printix hjelper bedrifter med å unngå problemer og minimere kostnader som vanligvis er knyttet til print og vedlikehold av miljøet. Det er raskt, effektivt og helt serverfritt. (+20,18 kr/mnd)
Estimert totalpris i Kr/mnd

Be om prisoverslag

Abonnementet fornyes automatisk hver måned. Du kan når som helst justere eller endre ditt medlemskap, og si opp abonnementet med én måneds oppsigelsestid regnet fra første månedsskifte.

Schweigaards gate 10
0185, Oslo
Telefon: 23 23 75 80
© 2020 Runtime AS.
Alle rettigheter reservert
Rintime Oslo
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram