30 ÅRS ERFARING MED SERVER, DRIFT OG VEDLIKEHOLD

Er din bedrift klar for en serverfri hverdag?
IT-kostnader som infrastruktur, drift og vedlikehold er blitt en større del av hverdagen til enhver bedrift. Når du skal velge løsning er det avgjørende å få god hjelp og veiledning, slik at du utnytter fordelene som passer akkurat din bedrift.

Erfarne konsulenter

Våre konsulenter har lang server-erfaring.

Rask responstid

Vi garanterer høy oppetid, samt at vi er raske til å reagere dersom noe oppstår.

Både remote og onsite

Vi hjelper deg på den måten som passer deg best.

Gjennomtenkt løsning

For noen er Azure server det beste valget, mens andre kan dra nytte av et serverfritt miljø. Vi finner beste løsning for dere.

Hva er serverfritt miljø?

Et serverfritt miljø er for deg som ønsket er mer moderne og pålitelig IT-miljø, uten ansvar og bekymring for egne servere og infrastruktur. Ved å bli en serverfri bedrift kan de fleste av bedriftens tjenester flyttes opp i skyløsninger som driftes av profesjonelle aktører. Da slipper du vedlikehold av egen server, oppnår reduserte kostnader, økt fleksibilitet og en forbedret sikkerhet.
Coding
AZURE

Hva er Azure?

Microsoft Azure er markedets ledende plattform for nettskytjenester. Azure inneholder en stor og bred portefølje av frittstående tjenester som leveres fra Microsofts datasentre over hele verden. Ved å ta i bruk Azure i din bedrift kan du oppnå store fordeler. Azure gjør det mulig å realisere IT-løsninger som ikke virksomheten har hatt muligheten til tidligere, ofte grunnet store krav til både investering og kompetanse

Fordeler med Azure:

SLA service level agreement (garantert oppetid) på 99,95 %.
Kan skaleres raskt opp og ned.
Faktureres per minutt, slik at du kun betaler for det du bruker.
Servere

Nå får du vrakpant på servere

På samme måte som bil mener vi at servere også blir gamle og usikre. Vi ønsker derfor å tilby deg samme beløp i vrakpant på serveren din, dersom du går over til skybasert server hos oss. Du vil da enten gå over til en Azure server som driftes av Microsoft, eller så vil du få et serverfritt miljø.
Få 3000 kr for din gamle server

OFTE STILTE SPØRSMÅL

Hva er den sikreste løsningen?

Azure server er en av verdens sikreste serverløsninger, da den driftes av en stor og profesjonell aktør som Microsoft. Det er også viktig å huske at serverfrie miljøer også er sikre.

Er dataene mine trygge i Azure?

Microsoft er verdensledende på personvern, og dine data er tryggere der enn på de aller fleste andre serverløsninger på markedet.

Hvordan finner jeg frem til hvilken server løsning som passer for meg?

Det er her vår ekspertise og erfaring kan komme deg til gode. Gjennom å bli en rådgivende part, vil du få råd dersom du er usikker på hvilken serverløsning som passer best for din bedrift.

Hvordan vet jeg at det er på tide å bytte server?

Hvis du har en fysisk server som er utenfor garanti, må du ta grep med en gang. Om det er best å fornye garantien eller å bytte server finner vi ut sammen med deg.
Schweigaards gate 10
0185, Oslo
Telefon: 23 23 75 80
© 2020 Runtime AS.
Alle rettigheter reservert
Rintime Oslo
heartbubbleearthclockcheckmark-circlecross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram